Trebuie să avem o narghilea scumpă? Care sunt diferențele?

Trebuie să avem o narghilea scumpă? Care sunt diferențele?
Care sunt diferențele dintre o narghilea scumpă și una mai ieftină?
Principala diferență dintre narghilele scumpe și puțin mai ieftine este de obicei dată de materialele folosite și caracteristicile acestora.

În timp ce producătorii scumpi pun mare accent chiar și pe cele mai mici detalii, la alți producători putem descoperi că, de exemplu, tava pentru cărbuni este puțin mai ascuțită sau alte elemente nu au finisajele perfecte.

În plus, producătorii de narghilele ce sunt pe piață la prețuri mari au adesea caracteristici sofisticate și patentate care nu sunt disponibile în nicio altă narghilea.

Sunt mâna de lucru, materialele și caracteristicile în obligatorii la narghilele mai scumpe?
Nu, absolut nu. În timp ce fiecare narghilea ar trebui să se laude cu un nivel minim de calitate, unele deja o fac și pot fi luate pentru mai puțin de 500 de lei.

De asemenea, caracteristicile suplimentare ale unor narghilele sunt plăcute și folositoare de avut și cu siguranță ușurează o mulțime de lucruri, dar trebuie spus destul de clar că funcționează și fără.

Concluzie
Credem că te poți distra cu siguranță fumând chiar și cu narghilele mai „ieftine”, atâta timp cât unele lucruri de bază sunt făcute cu simț de răspundere. Narghilele cu preț ridicat vin într-adevăr cu o serie de avantaje, dar nu sunt o cerință de bază pentru a putea fuma.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!