Contează ce cărbuni pentru narghilea folosim?

Contează ce cărbuni pentru narghilea folosim?

          Dacă doriți să fumați narghilea, aveți nevoie cu siguranță de cărbuni de înaltă calitate. Pentru a obține plăcerea ideală, ar trebui să fiți atenți la ce cărbuni de narghilea alegeți. În magazinul nostru, avem cărbuni naturali, de cocos de la mai multe brand-uri precum Zocomo, One Nation, Coco Loco și alți producători cunoscuți. Deși este nevoie de puțin mai mult timp pentru a aprinde cărbunele natural acesta arde mult mai mult și dă mai multă căldură. Pentru a încălzi carbunii corect si fără riscuri, avem și toate accesoriile de care ai nevoie.

  1. Cărbuni pentru narghilea naturali - cei mai folosiți și recomandați


          Există diferite tipuri de cărbuni de narghilea, dar cei clasici sunt cărbuni naturali în formă de cub. Marele avantaj al cărbunelui natural este că arde mult timp și produce un fum grozav - oferindu-ți o experiență incomparabilă. Datorită producției naturale, este complet lipsit de gust și, de asemenea, mai sănătos sau mai puțin dăunător în comparație cu cărbunele cu autoaprindere. Sesiunile de fumat pot dura până la 2 ore cu cărbunii naturali, ceea ce înseamnă că generează mult mai multă căldură și ard mai constant. Un factor de luat în considerare în cazul cărbunelui natural este conținutul de carbon. Aceasta este de obicei între 80% și 85%. Acest lucru contează pentru căldură, conținut de cenușă, precum și pentru mirosul la aprindere. Cu cât este mai mare conținutul de carbon, cu atât poate degaja mai multă căldură și, în același timp, produce mai puțină cenușă. Marele dezavantaj al cărbunelui natural este că este greu de aprins - ceea ce ar trebui să te determine să iei mereu cu tine un aprinzător pentru cărbuni.

        2. Cărbuni pentru narghilea cu auto-aprindere - simplu și rapid

          După cum sugerează și numele, cărbunii cu auto-aprindere sunt ușor de aprins. Acest lucru se datorează unei substanțe ușor imflamabile aflată pe cărbune, ceea ce înseamnă că este nevoie doar de o brichetă standard pentru a aprinde cărbunele.Datorită prelucrării chimice, cărbunii cu autoaprindere nu sunt lipsiți de gust. Acest lucru reduce experiența de fumat narghilea. În plus, timpul de ardere și căldura emisă de cărbune este semnificativ mai mică decât cea a cărbunelui natural.

  • De câti cărbuni este nevoie la o sesiune de narghilea?

          Nu există o regulă strictă cu privire la cât de mulți cărbuni aveți nevoie pentru o narghilea. Cu toate acestea, vă recomandăm să puneți trei cărbuni în smokebox-ul sau pe folia pentru narghilea. În acest fel, puteți regla căldura și puteți determina cât de mult să dureze sesiunea. 

  • Cum îmi pot aprinde cărbunele de narghilea?

         Cărbunii cu autoapridere sunt foarte ușor de aprins cu o brichetă. Pentru cărbunii naturali poți folosi fie o plită electrică pentru cărbuni dacă vrei să fumezi acasă, fie un aprinzător cu gaz dacă ești afară. 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!