Cum alegem corect narghileaua?

Cum alegem corect narghileaua?

Ce dimensiuni au narghilelele si cu ce afecteaza aceasta sesiunea de fumat?

Narghilelele se impart in trei categorii in functie de dimensiune: mici (<45cm), medii (45-65cm) si mari (65-100cm). Folosind narghilele de calitate, dimensiunea acestora nu afecteaza cantitatea de fum si experienta utilizatorului.
 

Care sunt materialele recomandate pentru o narghilea de calitate?

Coloanele narghilelelor egiptene de calitate sunt facute din alama iar ale celor moderne sunt facute din aluminiu, sau, o varianta mai buna si de lunga durata, din otel inoxidabil. Acestea pot fi imbracate cu lemn, carbon sau plastic, oferindu-le un design deosebit. Vasul narghilelei poate fi din sticla sau cristal.
 

Care este cantitatea de apa recomandata pentru a fi pusa in vasul narghilelei?

In general, asigurati-va ca aveti 2-2.5 cm (doua degete) coloana introdusa in apa astfel incat, daca aveti diffuser, gaurile acestuia sa fie acoperite in totalitate. Daca puneti prea multa apa, cantitatea de fum va fi mai mica, se va trage mai greu sau chiar va puteti trezi cu apa pe furtun. Este recomandat sa utilizati apa plata pentru evitarea coroziunilor si formarea calcarului.
 

Cate furtunuri trebuie sa aiba narghileaua?

In principiu, este recomandat sa fie folosit un singur furtun pentru o experienta maxima de fum si gust. Daca se strang mai multi oameni si vor sa foloseasca aceeasi narghilea se poate folosi o narghilea cu mai multe furtunuri, dar sesiunea va fi mai scurta si mai putin placuta.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!