Cum aranjăm aroma în creuzetul pentru narghilea?

Cum aranjăm aroma în creuzetul pentru narghilea?
          La narghilea, există un creuzet pentru narghilea în partea de sus a coloanei de fumat care este umplut cu aromă. Unele narghilele de începători au deja inclus creuzetul dar, de cele mai multe ori acesta trebuie ales separat.

          După ce cumpărați un creuzet pentru narghilea, trebuie să îl pregătiți cu atenție pentru a avea o sesiune cât mai plăcută.
Iată pașii pe care ar trebui să-i urmezi:

          1. Pregătiți aroma pentru narghilea: amestecați bine cu ajutorul unei furculițe melasa pentru a fi uniform. Îndepărtați, de asemenea, tulpinile sau părțile dure dacă există. 

          2. Umpleți creuzetul narghilelei cu aromă. Cu toate acestea, nu-l umpleți până la refuz, ci lăsați un mic spațiu. De asemenea, nu presați aroma prea tare în creuzet, astfel încât aerul să poată circula în continuare.

          3. În funcție de HMD-ul folosit:
  • Atașați folia de aluminiu: Puneți un strat de folie de aluminiu pe creuzet și asigurați-vă că se potrivește bine. Apoi faceți mai multe găuri în folie cu o scobitoare sau cu un ac pentru a lăsa căldura să treacă. 
  • Puneți smokebox-ul pe creuzet cu 3 cărbuni și lăsați-l 3-5 minute să se încălzească.
          4. Aprindeți cărbunii: Aprindeți cărbunii și așteptați până când sunt complet aprinși. Apoi așezați cărbunii pe folia de aluminiu sau smokebox. Asigurați-vă că rotiți cărbunii în mod regulat, astfel încât aroma să fie încălzită uniform.
 
Creuzete pentru narghilea și cum așezăm aroma în funcție de acestea

          Există o varietate largă de creuzetele pentru narghilea pe lângă cele standard care sunt incluse în cele mai multe seturi de narghilea pentru începători Desigur, fiind diferite creuzete pentru narghilea acestea sunt făcute din materiale diverse.
  • Creuzete standard de lut pentru narghilea și creuzetele de piatră
          Începătorii de narghilea ar trebui să opteze pentru creuzete de lut și piatră, care sunt ușor de folosit, la preț rezonabil și la care se poate menține cu ușurință controlul căldurii. Aroma este adăugată lejer și nu este presată prea tare pentru a asigura o tragere ușoară. De obicei, acestea vin însoțite de cupolă cu sită (sistem Mockingbird) ce poate fi folosită cu 3-4 cărbuni de narghilea.
  • Creuzete cu mai multe orificii - de tip Killer
          Creuzetul cu mai multe orificii este o opțiune tradițională, de obicei realizată din lut rezistent, ars, și permite o tragere plăcută prin mai multe orificii din partea inferioară. Acest creuzet poate fi folosit foarte variat și versatil, deoarece pe el pot fi plasate diferite HMD-uri. Aroma se așează uniform, astfel încât să nu atingă smokebox-ul cu ajutorul furculiței. Apoi, se presează ușor și, cu ajutorul poker-ului se dau găurile pentru o tragere cât mai ușoară. Dacă doriți o tragere mai restrictivă se poate lăsa liberă doar gaura din mijloc. 
  • Creuzet cu gaură centrală - de tip Phunnel
          Creuzetele de tip Phunnel au o singură gaură centrală. Aroma se așează uniform de jur împrejur, în mod corespunzător. În funcție de căldura și intensitatea dorită, aroma poate să fie așezată mai înalt până la vârf sau buză, fie să fie departate de margini și centru, așezată în formă de gogoașă. Un HMD cu 2-3 cărbuni este de obicei plasat deasupra pentru a atinge temperatura dorită.


 
VIDEO - Cum facem un pack pe un creuzet de tip Killer?
 
VIDEO - Cum facem un pack pe un creuzet de tip Phunnel?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!