Despre aromele pentru narghilea

Ce tipuri de arome exista?

Exista mai multe tipuri de arome pentru narghilea precum pietre aromate, pasta sau aroma cu melasa (tutun). Aromele precum pasta si pietrele aromate contin mai multe substante artificiale si nu sunt recomandate decat in situatii extreme. De asemenea, exista si arome pe baza de ceai sau celuloza, fara nicotina.


Ce brand de aroma sa folosesc?

In Romania, alegerile sunt limitate, cel mai mult gasindu-se pe piata brand-urile Al Fakher si Adalya. In primul rand, este important ca aroma sa fie de la o sursa sigura, sa fie originala pentru a va bucura de gustul ei real. In al doilea rand, cu cat aroma este mai imbibata cu melasa si mai “stralucitoare”, cu atat este mai gustoasa, nefiind uscata. Aromele si gusturile nu se discuta, deoarece fiecare persoana prefera ceva diferit si este recomandat sa incercati cat mai multe pentru a vedea ce va place cel mai mult.


Unde depozitam aroma pentru narghilea?

Este recomandat ca atat inainte cat si dupa deschidere aromele sa fie tinute la temperatura camerei, inchise ermetic astfel incat sa nu ia aer si sa fie ferite de razele soarelui sau inghet.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!