Creuzetul pentru narghilea Quasar Raas - Care este diferenta intre creuzetele Quasar?

Creuzetul pentru narghilea Quasar Raas - Care este diferenta intre creuzetele Quasar?
Despre creuzetul Quasar

Brandul se inspiră din fenomenul Quasar, care se referă la cea mai strălucitoare sursă din univers. Producătorii spun ca se străduie să creeze produse cu inginerie de ultimă oră și design futurist pentru a oferi o experiență demnă de această viziune cosmică. Aceștia au realizat un creuzet pentru narghilea 2 in 1 în care creuzetul este livrat împreună cu smokeboxul în acelasi ansamblu revoluționar.

Care sunt diferențele dintre Quasar Raas 2 - 2023 și Quasar Raas 1?

Quasar Raas 2 are un capac mai mare pentru cărbuni mai mari, flux de aer îmbunătățit, inele de silicon mai groase pentru o siguranță sporită, un design solid pentru o durabilitate mai mare și o vopsea de ultimă generație pentru o reținere mai bună a căldurii.

Cu 3,5 mm mai înalt, Quasar Raas 2 poate găzdui acum cărbuni de 27 mm pentru cei care se bucură de o căldură mai intensă. Schimbătorul face loc unui sistem complet nou, care îmbunătățește fluxul de aer și performanța. Elementele reproiectate și noua vopsea gri antracit oferă o durabilitate mai mare. Dacă ți-a plăcut Quasar Raas 1, o să-ți placă Quasar Raas 2 cu siguranță. Quasar Raas 2 integrează tehnologia inovatoare a fluxului de aer, bazată pe un sistem complex de căi unde temperatura caldă cu cea rece se întalnesc. Acest design sofisticat generează performanțe uimitoare și reproduce cu fidelitate aromele pentru o experiență intensă.

Dispozitivul cu perete dublu reține căldura în centrul sistemului, asigurând un management termic autoreglat. Cărbunii ard încet, oferind o durată prelungită a sesiunii. Puterea termică controlată asigură arderea uniformă fără nicio modificare a gustului.

Quasar Raas 2 îmbină perfect estetica și funcționalitatea într-un design futurist care reflectă esența mărcii. Designul ingenios si alegerea materialelor cu proprietati remarcabile asigura usurinta in utilizare in viata de zi cu zi si fiabilitate in timp.

Ce este Quasar Raas X Social Smoke?

Aceasta este o editie limitata in care doar design-ul si culoarea difera fata de modelul clasic Quasar Raas.


 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!