Noua narghilea de la Moze - Moze Breeze Pro

Noua narghilea de la Moze - Moze Breeze Pro

Moze Shisha aduce noi standarde cu Breeze Pro

Breeze Pro - noua narghilea inovativa de la Moze

          Moze Breeze Pro este rezultatul unui proiect dezvoltat de 1 an jumătate, care este o îmbunătățire a popularei narghilele Breeze Two. Designul lui Pro a fost ușor adaptat, dar funcțiile au fost îmbunătățite semnificativ. Narghileaua vine cu un sistem inovator de blow-off.

 

Inovații și functionalități Profesioniste

         Moze Breeze Pro oferă o gamă de funcții noi și un design inovator. Cei de la Moze au avut grijă să integreze cele mai populare și frumoase blowoff-uri cu Breeze Pro, unde utilizatorul poate comuta blowoff-urile fără a fi nevoie să dezasambleze narghileaua. Elementul pentru schimbarea suflarii nu este atașat vizibil de narghilea pentru a nu afecta aspectul acesteia. Sistemul cu arc previne slăbirea componentelor la îmbinare.

         O altă caracteristică nouă a narghilelei Moze Breeze Pro este sistemul de aerisire a creuzetului. Când acesta devine prea fierbinte, pur și simplu apăsați butonul și suflați în furtun. Acest sistem vă ajută să scădeți temperatura creuzetului fără a fi nevoie să demontați narghileaua.

Ajustări de design profesioniste

          Design-ul narghilelei Moze Breeze Pro s-a schimbat și el în comparație cu Breeze Two. Vasul a fost ușor adaptat pentru a îndeplini standardele actuale, dar forma de bază a fost păstrată deoarece face parte din gama Breeze. Baza a fost realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate și acum vine ca standard cu noul Moze Breeze Pro. Sleev-urile sunt disponibile in cele mai populare 5 culori Wavy si 5 culori noi din linia Candy.

          De asemenea, a fost ales un nou design pentru gravarea tăviței pentru cărbuni Toate celelalte componente ale narghilelei Moze Breeze Pro au suferit ajustări minore care asigură un aspect general plăcut.

Prețul și cu ce vine în pachet narghileaua Moze Breeze Pro

          Moze Breeze Pro este disponibilă în toate culorile, inclusiv mânerul pentru doar 1000 de lei și vă oferă numeroase avantaje față de alte modele. Cu extensia pentru mâner ce costă doar 50 de lei puteți îmbunătăți și mai mult experiența de fumat și vă puteți bucura de ea mai intens. 

          Creșterea prețului de la Breeze Two la Breeze Pro se datorează utilizării unor materiale mai scumpe și unei creșteri generale a costurilor materialelor și producției. Cu toate acestea, Moze justifică această diferență de preț, deoarece clientul primește câteva funcții noi și baza din oțel inoxidabil chiar în set, care altfel ar costa 200 de lei.
Moze Breeze Pro este o narghilea care nu este doar funcțională, ci și plăcută din punct de vedere estetic. Designul inovator și noile caracteristici fac ca Moze Breeze Pro să fie un must-have pentru toți iubitorii de narghilea. Moze Breeze Pro este o evoluție a lui Breeze Two, atât în ceea ce privește caracteristicile, cât și designul.

          Moze Breeze Pro este acum disponibil pe site-ul nostru Shisha Bucuresti. Vă puteți aștepta la un produs de înaltă calitate, care îndeplinește toate așteptările. Moze Breeze Pro este o inovație în domeniul narghilelelor și un must-have absolut pentru toți pasionații de narghilea.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!